Vacatures Schoonmaak Zorginstellingen

Published Dec 26, 22
10 min read

Kingma Schoonmaak

Uitblinkers in schoonmaakwerk gezocht! Mensen blij maken door huishoudelijk werk uit handen te nemen als (bij)baan? Dan is werken in de schoonmaak iets voor jou. Schoonmaakwerk vinden via betekent dat je zelf bepaalt hoeveel en waar je werkt; ideaal toch?

Schoonmaak Atlas is een eenmanszaak uit Almere en af en toe nemen we mensen in dienst. Op dit moment zoeken we betrouwbare zakelijke partner(s) voor samenwerking. Heb je een groot schoonmaakbedrijf en je wilt je opdrachten aan ons uitbesteden? Stuur ons een email en vraag naar onze voorwaarden en prijzen.

Omdat Schoonmaak Atlas in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht actief is, zoeken we samenwerking met kleine schoonmaakbedrijven of ZZper’s die buiten deze gebieden werken. Als je geen klanten of opdrachten heb, dan ben je geen ondernemer en een samenwerking is daarom niet mogelijk. Er zijn verschillende vormen van samenwerking: Het oprichten van een gezamenlijk schoonmaakbedrijf dat overal in Nederland actief is De ene partij fungeert als hoofdaannemer en de andere partij(en) als onderaannemer(s) Ben je een ZZper, of heb je een eenmanszaak of een glazenwasserij en je woont in Noord-Holland, Flevoland of Utrecht? Dan kunnen we misschien samen een gezamenlijk groot schoonmaakbedrijf oprichten.

Als je onderneming alleen gevelreiniging en/of glasbewassing doet, dan kunnen we bijvoorbeeld samen een allround schoonmaakbedrijf oprichten. Een van ons wordt de hoofdaannemer en de tweede de onderaannemer. Wilt je kijken of we elkaar kunnen aanvullen ? neem contact met Schoonmaak Atlas via de email en vertel ons wat je wensen en ideeën zijn.

Voor meer informatie bezoek hun website.

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)Voor een leuk, nieuw project in Goes zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers. Heb jij nog wat tijd over in de avond en wil je graag alleen of met je vriend(in) wat bijverdienen dan is dit misschien je kans - exclusief schoonmaak. Jij/ jullie werk(en) 5 avonden in de week, 2 á 3 uur per keer.

Schoonmaak Trappenhuis

Ben je op zoek naar een baan in de avonduren en spreken de flexibele werktijden je wel aan? Wacht dan niet met solliciteren. Solliciteren is simpel:Reageer via deze site of vul het sollicitatieformulier in op onze website, meer leuke vacatures vind je op onze website: www (industriele schoonmaak). jansmaendik.nl, Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande .

Niets is zelfreinigend en alles wordt vuil. Daarom kan het zeer nuttig zijn om samen te werken met een schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaak en poetshulp. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op schoonmaakbedrijven. Goed schoonmaken is vakwerk. Schone ruimtes zijn beter voor de gezondheid. Van poetsen van kantoren tot het leeghalen van woningen, bij een schoonmaakbedrijf staat hygiëne en kwaliteit altijd voorop.Het kan een lastig proces zijn dat redelijk wat tijd zal opslorpen. U wilt een goed schoonmaakbedrijf vinden die een biedt, maar ook een schoonmaakbedrijf, iemand die u verstaat en kan meedenken met u. Om het juiste schoonmaakbedrijf te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele schoonmaakbedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen (exclusief schoonmaak).

Er kunnen max. bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste kuisfirma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat kuisfirma’s gaan reageren op uw offerteaanvraag. Dat kan snel gaan natuurlijk.Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar kuisfirma’s bij u in de buurt. Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde kuisfirma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken. De prijs is uiteraard afhankelijk van de frequentie (eenmalig of periodieke), de oppervlakte en van u juist verlangt:Algemene schoonmaak, Poetsen Ramen wassen, Dakgoten kuisen, Opritten & terrassen kuisen, Tapijt proper maken, Rolluiken proper maken, Reclamepanelen kuisen, Vloeronderhoud...Prijzen vergelijken = geld besparen.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw schoolgebouw? Het is belangrijk dat de kinderen en de leerkrachten en docenten elke dag kunnen werken in een schone en frisse omgeving. Wij verrichten alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij onder meer aan het reinigen van de tafels en de vensterbanken. Ook zuigen en dweilen wij elke ruimte die gebruikt wordt.

Opleiding Professionele Schoonmaak

We kunnen u ook een op maat gemaakte offerte toesturen. Waar wordt er naar het schoonmaakbedrijf gezocht? Of u nu schoonmakers nodig heeft in Nijmegen of Breda, wij staan voor u klaar. Heeft u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf nodig in Ede of in Haarlem? VSB Nederland werkt door het hele land.

U zult alleen representatieve en vriendelijke schoonmakers ontmoeten. VSB Nederland heeft ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Een van de voordelen van ons bedrijf is dat u een vast aanspreekpunt krijgt. Is er overleg nodig of heeft u onverhoopt klachten, dan weet u precies tot wie u zich moet richten.

Er wordt specifiek naar schoonmaakbedrijven gezocht die te herkennen zijn aan hun gunstige prijs-kwaliteitsverhouding? Neem dan vandaag nog contact op met VSB Nederland. Wij kunnen uw pand zowel van binnen als van buiten schoonmaken. Ook voor de glasbewassing en het vloeronderhoud zijn wij uw ideale partner. Heeft u een dringende vraag? U leest ons telefoonnummer op de website.

Voor projecten in Halsteren/Tholen /Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een interieur op basis van per week. Betreft schoonmaak nette kantoren, kantine, toiletten. Werktijden overdag tijdens kantoor uren in goed overleg. Daarnaast verschillende andere projecten beschikbaar in de vroege ochtend en avond. Enige ervaring in de schoonmaak en bezit rijbewijs of eigen vervoer is een pré, maar niet verplicht.

aan via ons sollicitatie formulier op de website of via Indeed en voeg je werkervaringen toe - exclusief schoonmaak. begeleiding en coaching op de werkvloerje werkt met eco schoonmaakproducten, de beste in hun soortkorte lijnen en informeelgezellig team van collega'spersoonlijke aandachtje bent enthousiast en wilt alles leren over schoonmaakje ziet details en volgt niet blindelings een werkroosteruitstekende beheersing van de Nederlandse taalje hebt een opgeruimd karakterrepresentatief, Een uitdagende schoonmaak functie met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd, Salaris: €11,83 - €13,50 per uur, Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd, Salaris: €11,83 - €13,50 per uur5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer .

In Person is voor Schoonmaakbedrijf Klaas Harms op zoek naar gemotiveerde Schoonmaakmedewerkers m. b.t. het schoonmaken van de vakantiehuisjes voor het aankomende recreatie seizoen bij Pony Park City te Collendoorn. exclusief schoonmaak. Kom jij uit de omgeving Collendoorn, ben je op zoek naar vaste uren op parttime basis gedurende 8 maanden en ben jij een echte aanpakker? Lees dan snel verder… Schoonmaakbedrijf Klaas Harms heeft haar personeel hoog in het vaandel staan.

Vve SchoonmaakSamen met haar medewerkers zorgen zij ervoor dat hun motto gehandhaafd blijft: Ze zeggen… dat wij de schoonste zijn! Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Klaas Harms vind je op Mensen maken het verschil in organisaties. Dat is waar we van overtuigd zijn. Daarom werken we elke dag aan een schitterend doel: mensen en organisaties helpen het verschil te maken.

Meer informatie over In Person vind je op www. In, Person - exclusief schoonmaak.nl Je maakt deel uit van een team van 25 Schoonmakers en twee Objectleiders. Samen zorgen jullie ervoor dat alle 209 vakantiehuisjes die het park kent schoon zijn, voordat de gasten arriveren. Het schoonmaken van vakantiehuisjes is niet voor iedereen weggelegd.

Omdat je in deze functie in contact kunt komen met gasten, is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ervaring in een soortgelijke functie en/of deze werkzaamheden is gewenst maar niet het belangrijkst. Het seizoen is van maart tot en met de gehele maand oktober. Van groot belang is dat je elke maandag en vrijdag van 10.

15 uur beschikbaar bent om ingepland te worden. Deze werkdagen zijn niet bespreekbaar - exclusief schoonmaak. Enkel op nationale feestdagen kan het zijn dat je op een andere dag werkt. Omdat we graag bijdragen aan een goede en collegiale werksfeer, organiseren Schoonmaak- en Handelsonderneming Klaas Harms en In Person een introductiedag om kennis te maken met Pony Park City en jouw nieuwe collega’s.

Een goede en schone uitstraling van uw pand is belangrijk voor de manier waarop uw organisatie zich aan medewerkers en bezoekers presenteert. Natuurlijk wilt u dat uw pand een afspiegeling is van het werk dat u aflevert: goed en efficiënt. Hygiëne en een schone werkomgeving zijn daarbij doorslaggevend. Geef daarom het schoonmaakonderhoud in vertrouwde handen..

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Vlissingen!.

Schoonmaak Vacatures Rotterdam Avond

Het inhuren van schoonmaakbedrijven is erg populair. Het Verschil Groep is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat o. a. actief is in Almere. Door onze expertise op het gebied van schoonmaken bieden wij u een professionele service op een tijd die u het beste uitkomt! U bepaalt wanneer wij langskomen met onze 24/7 service.

Naast het schoonmaken van kantoor- en bedrijfspanden zijn wij ook gespecialiseerd op vele andere gebieden. Zo hoeft u geen gebruik meer te maken van verschillende diensten van verschillende schoonmaakbedrijven in Almere (exclusief schoonmaak). Nooit meer zelf poetsen, middelen inkopen en andere werklasten ervaren om uw bedrijfsruimte schoon te houden. Dat is mogelijk met het schoonmaakbedrijf van Almere, Het Verschil Groep.

Onze medewerkers gaan altijd onopvallend en grondig te werk zodat u kunt genieten van een schone omgeving. Wij leveren de top kwaliteit die u van ons mag verwachten. Tevens zorgen wij ervoor dat bacteriën en stofdeeltjes verwijderd worden uit uw werkomgeving. Daardoor kan het ziekteverzuim ruim één procent dalen en is er een verbetering van de werkprestaties.

Goude e. o. Variabel (ochtend, middag en avond) Heden.

What's in a name? Werkendam, de naam zegt het al. De inwoners van dit pittoreske dorp zijn niet bang om hun handen uit de mouwen te steken (exclusief schoonmaak). Ze genieten veel, maar werken dan ook hard. Niet alleen in Werkendam zelf, maar ook in de nabije omgeving wordt hard gewerkt. Om die werklust te stimuleren en de productiviteit te verbeteren, is een schone werkomgeving zeker nodig.

Het ene bedrijf heeft regelmatig een grondige reiniging nodig, terwijl andere panden voldoende hebben aan een periodieke schoonmaak. Leg uw wensen wat betreft schoonmaakwerk gerust bij ons neer, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Uw pand kunt u zonder zorgen aan onze schoonmakers toevertrouwen. Zij zijn ieder namelijk opgeleid voor het vak en zijn zeer professioneel en betrouwbaar ingesteld.

Schoonmaak Humor

Een goede match zorgt nu eenmaal voor extra effectiviteit. En dat is uiteraard precies wat wij willen bereiken. exclusief schoonmaak. Uw bedrijfspand in Werkendam en omgeving maken wij graag schoon. Dat doen wij op intensieve, grondige wijze. Op die manier weet u zeker dat uw werknemers voor de volle 100% kunnen presteren, zonder dat een vuile omgeving hen belemmert in hun werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Nijmegen of omgeving? Zoek niet verder. DJM Bedrijfsdiensten is uw partner op het gebied van allerlei schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor diverse klanten. Wij leveren een constante kwaliteit, zorgen ervoor dat onze werkzaamheden zorgvuldig gecontroleerd worden en onze schoonmakers krijgen goede begeleiding - exclusief schoonmaak.

DJM Bedrijfsdiensten verzorgt uw schoonmaak in Nijmegen en omgeving - exclusief schoonmaak. Wij zijn werkzaam in verschillende branches en hebben op deze manier een schat aan ervaring opgebouwd. Voor verschillende opdrachtgevers voeren wij al jaren betrouwbaar schoonmaakwerk uit. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn als schoonmaakbedrijf actief in de volgende markten:Elke markt vraagt om een andere aanpak wat betreft schoonmaak.

Bij schoonmaak in de industrie is het belangrijk dat het productieproces zo min mogelijk beïnvloed wordt en bij schoonmaak in het onderwijs werken wij vaak om de lesroosters heen. In welke branche u dan ook een schoonmaakbedrijf zoekt, DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar. DJM Bedrijfsdiensten biedt verschillende schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan.

Dit maakt ons uniek en onderscheidend in de schoonmaakbranche. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn: Bij DJM Bedrijfsdiensten hebben wij betrouwbaar en professioneel schoonmaakpersoneel in dienst. facility management. Onze medewerkers krijgen veel begeleiding en scholing om zo de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten te waarborgen. Daarnaast werken wij met schoonmaakmiddelen die milieuverantwoord zijn.

Navigation

Home

Latest Posts

Welfsels

Published Jan 14, 23
10 min read

Huren Vank Bouwmaterieel

Published Jan 11, 23
10 min read

Zzp Er Schoonmaak

Published Jan 11, 23
3 min read